Saját műsoraink

Nánási Krónika

Heti rendszerességgel jelentkező hírmagazin, melyben elsősorban a városban történt eseményekről, a helyi mindennapokat érintő döntésekről értesülhetnek a nézők.

A műsorban a helyi híreket, eseményeket, történéseket, folyamatokat mutatjuk be, melyek befolyással vannak a helyi emberek mindennapi életére. Másodsorban foglalkozunk olyan hírekkel, melyek nem feltétlenül a városban, hanem annak vonzáskörzetében, megyében, vagy országos, nemzetközi szinten jelennek meg, de van hatása a helyiek életére. A műsor szerkesztésénél a helyi értékeket szem előtt tartva figyelünk a témák hírértékére. Törekszünk arra, hogy a műsorban lehetőség szerint minden korosztállyal foglalkozzunk. A műsor szerkesztésénél feladatunk, hogy minél szélesebb körű, objektív és pontos tájékoztatást adjunk Hajdúnánás mindennapjairól, a város lakosságának életét meghatározó eseményekről.


 

Kezdés időpontja: péntek 19 óra

Ismétlések: szombat 10 óra, 15 óra, vasárnap 15 óra


Itthon-otthon


Heti rendszerességgel jelentkező műsor. Témáink szorosan összefüggenek a Hajdúnánási eseményekkel. Megjelenik helytörténeti témájú tartalom, tájékoztatás a helyi eseményekről, a helyi döntések hátteréről. A politikai szereplők mellett a városban működő intézmények, civil szervezetek, egyesületek képviselői is jelen vannak a műsorban. Bemutatjuk a helyi művészetet, a helyi művészeket, illetve olyan helyi polgárokat hívunk meg, akik valamilyen tevékenységük folytán elismerésben részesültek. A témák közt helyet kapnak a nyugdíjasokat, kismamákat, szülőket, kisebbséget érintő kérdések is.


Kezdés időpontja: szerda 19 óra

Ismétlések: csütörtök 10 óra, 15 óra, vasárnap 9 óra


Heti Plusz


Könnyedebb műfajú kulturális magazinműsor, melyben a város zenés, ünnepi vagy más nagyobb léptékű, hosszabban egy vagy több kamerával rögzített eseményeit, rendezvényeit mutatjuk be, kommentár nélkül. (helyi nótacsoportok, néptánc és moderntánc csoportok, zeneiskolai és egyéb könnyű-, vagy komolyzenei koncertek, nyári fesztiválok, helyi amatőr színház darabjai stb.)


Kezdés időpontja: kedd 19 óra

Ismétlések: szerda 10 óra, 15 óra, vasárnap kb. 12:50


Heti Sport


A helyi sportélet eseményeit, valamint sportközvetítéseket bemutató műsor, melyben rendszeresen közvetítjük a női és férfi kézilabda mérkőzéseket, időszakonként a helyi futball meccseket és egyéb városban történt sporteseményeket.


Kezdés időpontja: hétfő 19 óra

Ismétlések: kedd 10 óra, 15 óra, vasárnap 11 óra


Anno…


Olyan magazinműsor, mely visszatekintést ad elmúlt évek archív műsoraiból. Nosztalgiázásra, emlékezésre ad lehetőséget az érintetteknek, vagy múltbéli betekintést annak, aki először látja az összeállításokat.


Kezdés időpontja: csütörtök 19 óra

Ismétlések: péntek 10 óra, 15 óra, vasárnap 11 óra


Képviselő-testületi ülések


Rendszeresen, élőben közvetítjük a hajdúnánási képviselő-testület havonta megrendezésre kerülő üléseit, melyet több alkalommal megismétlünk.


Kommentár nélkül…


A városban zajló eseményekről készült rövid, néhány perces összefoglaló kommentár nélkül, melyet már az esemény után néhány órával láthatnak a nézők a televízióban, az aznapi műsorok előtt és után, majd a honlapon.


Kövessen minket!

Rólunk

A Nánás Pro Cultura Nonprofit Kft. által működtetett Hajdúnánási Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.